Tvrtka

tko smo, upoznajte nas

Ukratko o nama

Osnivač i direktor tvrtke Istra-Bau je dipl.ing. Boris Marečić-Roth. Nakon završenog studija građevine u njemačkoj i višegodišnjeg radnog iskustva u inozemstvu vratio se u Hrvatsku, gdje je 2002 g. osnovao tvrtku Istra-Bau sa željom i ciljem da svoja znanja i stečena iskustva u inozemstvu implementira u projekte u domovini.

Uslijed profesionalnog pristupa projektima i visoke kvalitete izvedenih radova tvrtka je prepoznata kod ozbiljnih klijenata i investitora, te kao poželjan partner među kooperantima i dobavljačima.

Istra-Bau broji 15 do 20 stalno zaposlenih ljudi. Naš stručni tim se sastoji od tri građevinska inženjnera, administratora, tri operativna voditelja gradilišta, te iskusnog tima građevinskih suradnika (zidara, tesara, armirača, strojara, kraništa, itd.)

Kroz dugogodišnju suradnju kako sa stranim klijentima (prvenstveno nijemci, austrijanci, talijani, englezi i švicarci), a isto tako i sa domaćim investitorima, stvorili smo jedan profesionalni tim partnera i stručnih suradnika (pravnici, geometri, arhitekti, statičari, dizajneri, stručni projektanti, itd.) koji kroz naše vodstvo i ovisno o potrebi, prate klijenta kroz sve faze projekta.

Taj proces starta često već sa traženjem same lokacije ili odgovarajućeg objekta, ide preko provjere pravne regulative i zakonskih okvira, te ishodovanja sve potrebne dokumentacije i svih neophodnih dozvola za gradnju. Nakon izgradnje objekta, te nakon tehničkog pregleda od strane zakonodavnog tijela, te zaključno sa gradnjom, upisivanjem u katastarske knjige i kasnijeg održavanja objekta po potrebi.

Na terenu smo 12 mjeseca u godini i na tom području nas ništa ne može iznenaditi. U stanju smo ispuniti sva Vaša očekivanja u predviđenim rokovima.

"Kako dolazimo iz Njemačke, bili smo pomalo skeptični prema načinu poslovanja ovdašnjih tvrtki ali istovremeno smo žarko željeli sagraditi kuću u prelijepoj Istri. Odluka je pala da angažiramo tvrtku Istra-Bau na preporuku našeg dobrog prijatelja. Suradnja sa tvrtkom Istra-Bau, ispunila je sva naša očekivanje, čak i iznad toga. Vrhunski i pedantni pristup od početka pa do same finalizacije, naprosto nas je oduševio."

- Johan Franz, Munchen

"Vrhunska organizacija i ljubaznost zaposlenika uz profesionalan i kvalitetan rad, čini tvrtku Istra-Bau jedinstvenom u tom poslu. Usudio bih se reći, jedinstvenom čak i na širem jadransko-alpskom području. Sa našom novom kućom smo prezadovoljni, a svaka dodatna naša želja što se dodatnih radova tiče, i sada nakon što je kuća dovršena, nije nikakav problem tvrtci Istra-Bau. Uvijek ljubazni i susretljivi, za svaku preporuku."

- Jürgen Schmidt, Salzburg

Slobodno nam se obratite

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim građevinskim timom koji je u stanju izgraditi
kuću vaših snova, obratite nam se emailom ili putem kontakt forme.
Nastojat ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas

© Istra-bau 2022. Izrada web stranica: Play Digital